Rådgivningsgrupper

I vores repair caféer støder vi på utroligt mange forskellige ønsker om at få hjælp til en reparation. Og ofte kan vi klare os med vores generel viden om reparation og vores gå-på-mod, men tilsammen sidder vi dog inde med en enorm omfattende viden om, hvordan dette og hint kan repareres. Og rådgivningsgrupperne er en måde at give mulighed for at vi bedre kan hjælpe hinanden med den viden, som vi – ofte gennem langvarig professionelt arbejde – har samlet sammen. Så send en mail til arne@repaircafedanmark.dk med kort information om de erfaringer, du kan bidrage med, så finder vi ud af at give dig mulighed for at dele din viden med de reparatører, der mangler den. Hvis du ønsker at være anonym rådgiver, så skal du bare sige til, så finder vi også ud af det.

Du kan godt være medlem af en af vores rådgivningsgrupper uden i øvrigt at være frivillig i en repair café

Vejledningspanelet for elektromekanisk reparation. Vi kan også kalde det ekspertpanelet, men det må ikke skræmme dig fra at deltage. Du har garanteret nogle erfaringer som du kan hjælpe dine medfrivillige med når de kommer til kort overfor en bestemt type reparation. Så uden at du behøver at opfatte dig selv som ekspert, så meld dig som ressourceperson til dette vejledningspanel hvis du ved lidt ekstra om batterier, køkkenmaskiner, hækkeklippere, radioer, dvd-afspillere eller noget helt andet.

Vejledningspanelet for tekstilreparation. Tilsvarende vejledningspanelet for elektromekanisk reparation, men her drejer det sig om tøjreparation og gerne incl visual mending, hvor vi går lidt videre end blot at reparere men også tilføjer et nyt udseende.