Samarbejdspartnere

Repair Cafe Danmark samarbejder med LB Forsikring, om at udbrede Repair Cafeer i Danmark. De har en enorm stor medlemsskare, som vi i fællesskab vil engagere i vores cafeer landet over. Samarbejdet giver os mulighed for en hurtigere udbredelse af Repair Cafe-konceptet til hele Danmark, samt en øget bevidsthed om reparationer blandt forbrugere.

Vores klode er under pres bl.a. på grund af vores forbrug og den kultur af forbrug og smid-væk, som har hersket længe. Som forsikringsselskab har vi været med til at understøtte den udvikling, fordi vi sikrer, at vores medlemmer får erstattet deres ting med nye produkter. Men hvis vi skal lykkes med den grønne omstilling, skal vi alle i højere grad til at være bevidste om, hvordan vores ting kan holde længere. Vi skal reparere dem og ikke blot erstatte med nyt, hvis det ikke lige virker. Det er Repair Cafeer i Danmark rigtig gode eksempler på, og derfor har vi valgt at gå sammen om at udbrede tanken om reparationer og ikke mindst udbrede Repair Cafeerne over hele Danmark.

– siger Ulrik Erritsø, skadesdirektør i LB Forsikring.

LB Forsikring er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab på privatskademarkedet og driver Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og Runa Forsikring. LB Forsikring er ejet af de knap 400.000 medlemmer, som har forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring eller Runa Forsikring. Der er ingen aktionærer, som får del i overskuddet, og vores formål har aldrig været at sælge forsikringer, men at sikre vores medlemmer.

Se mere på: www.lbforsikring.dk