1. Hvordan starter man en ny Repair Cafe?
    1. Du skal finde et egnet lokale, nogle frivillige og så skal du skaffe noget værktøj. Se mere herom i Skab interessen. De fleste Repair Cafeer har åbent nogle timer én gang om måneden, så det kræver ikke mange frivillige timer. Det er meget vigtigt at I har en tovholder der styrer alt det praktiske.
  2. Kan man få hjælp til at opstarte en Repair Cafe?
    1. Skriv en mail til Repair Café Danmark så tager vi en snak om hvordan vi bedst kan hjælpe jer i gang. Vi har bl.a. en “startpakke” med en masse information. Du finder startpakken her.
  3. Kan man få økonomisk støtte til f.eks. værktøj?
    1. Ja vi er heldigvis partner med LB Forsikring, som støtter os økonomisk. Som medlem af Repair Cafe Danmark, kan du søge penge via LB Forsikrings puljen. Derudover har vi to værktøjssponsorer: iFixit og RS Group. Skriv en mail til Repair Café Danmark så vi kan hjælpe jer i gang.

Indholdsfortegnelse for startpakken:

Tjekliste. Brug den når du arbejder frem mod den første repair café.

Medlemsaftale Repair Café Danmark. Du melder din nye repair café ind i Repair Cafe Danmark netværket ved at underskrive og sende denne aftale. Det er gratis – du skriver under på at din RC overholder kravene i:

Vedtægter for Repair Café Danmark

Du vil sikkert allerførst kaste dig over disse:

Værktøj til opstart

Guide til rekruttering af frivillige Selv om I er nok frivillige til at starte repair caféen så bliver man aldrig færdig med at rekruttere frivillige.

Regler for Repair Café

Guide til afholdelse af repair café.

Sikkerhed i repair café.

LB Forsikring puljen

Et af de få krav for at kunne være medlem af Repair Cafe Danmark er at alle reparationer registreres i vores fælles system, så vi både samlet og for den enkelte repair café kan se hvor dygtige vi er til at reparere ting og spare co2 udledninger. Derfor læser du

Guide til registrering Du kan altid se det samlede (registrerede) resultat for alle repair caféer der er med i Repair Cafe Danmark her: Samlede CO2 besparelser og din egen repair cafe får adgang til en tilsvarende opgørelse på repaircafedanmark.dk/din-cafés-navn

Og så er der en række andre nyttige vejledninger:

Om foreninger

Kom godt i gang på Facebook

Google Business registrering

Gode fif til sociale medier

Tilbage til Skab interessen.      Videre til Drift af repair café.