Repair Cafe Kolind i nye lokaler

Repair Cafe Kolind er flyttet til nye lokaler og har sendt os denne lille hilsen vi gerne vil dele med jer.

Endelig fik vi plads i kalenderen til at få indrettet et lille område i GrønKors‘s lokaler efter den lidt underlige afslutning på vores virke på anden kafe’ her i Kolind.

Vi havde fået en uventet efterbevilling her efter udflytningen og det satte os i stand til at udvide beholdningen af værktøj og hjælpemidler inkl. nyt optryk af vores visitkort med ny adresse, åbningstid mv.

Ved vores tilstedeværelse på tidligere adresse kom der løbende diverse værktøjer os i henne og ved et besøg på Reparationskonsortiet fik vi en håndfuld lamper, tænger og et måleapparat – så tak for det.

I tidens løb kom folk med opgaver som vi ikke var i stand til for eksempel hylder der skulle afkortes mv. så med seneste restbevilling var der råd til en batteridrevet rundsav, en værktøjsvæg til at danne overblik. Tidligere fra samme LB pulje blev ønsket om en ny symaskine med tilhørende gode sakse indfriet. Tillige blev der også indkøbt en kompressor til renblæsning af alverdens el-apparater, cykeldele, elektronik mm. Derudover købte vi to luplamper.

Så alt i alt så er vi godt dækket ind når de første brugere kommer på vores første åbningsdag på ny adresse den 9 november 2022.