Repair Cafe Ordnecentralen Fur åbner den 19. oktober

Godt nyt til alle på øen Fur i Limfjorden – Repair Cafe Ordnecentralen Fur bliver en realitet den 19. oktober 2023. Planen er at alle på Fur og omegn kan kigge forbi værkstedet i Skolebygningen på Stisagervej 2 og få hjælp til en reparation af de frivillige bag repair cafeen. Det vil du kunne gøre hver torsdag mellem kl. 14 og 15.

Repair Cafe Ordnecentral Fur er bemandet med Otto Vester, Peter Bai, Poul Høegh og Poul Kjærgaard. De vil gerne give en hjælpende hånd for at reparere næsten alt mellem himmel og jord, som er gået i stykker og på vej i en affaldscontainer, fordi det ikke kan betale sig at sætte det i stand. Ordnecentralen vil ikke tage opgaver fra professionelle firmaer, men vil gerne bidrage til bæredygtighed og ressourcebesparelse ved at forlænge levetiden for ting og sager, der ellers står til kassation.

De fire initiativtagere er klar over, at navnet ordnecentral nok vil blive udtalt med et stumt d, men det tager de med et smil. En varm velkomst skal lyde til Repair Cafe Ordnecentralen Fur.