Experimentarium ny udstilling: Klimatopia

Den 14. oktober åbnede Experimentarium udstillingen ”Klimatopia – de rejsende fra fremtiden”, som er en udstilling for hele familien, hvor I sammen eksperimenterer med bæredygtig livsstil og kan overveje, om I måske vil leve anderledes. Bl.a. reparere ting der er gået i stykker. 

Som en del af udstillingen, kan du se en lille kort video fra en af vores Repair Cafe’er, med reference til vores instagramprofil

Her er også en masse andre spændende ting, der kan hjælpe os med at besvare spørgsmålet: “Hvilken fremtidsverden ønsker vi?” Svaret afhænger af de valg, vi tager i hverdagen, bl.a. hvad vi spiser, energien vi bruger, transporten vi benytter og de ting, vi køber og forbruger. Så samlet set giver udstillinge en bedre forståelse af at jeres valg i hverdagen kan gøre en forskel for klimaet.

Og husk at hvis du vil gøre en forskel, kan du få hjælp til at reparere både tøj og ting fra husstanden hos de frivillige i din lokale Repair Cafe. Du kan se alle Repair Cafe’er i Danmark, samt deres åbningstider her.