HVORNÅR: Vi mødes den 3. søndag i hver måned kl. 12-15 – første gang søndag den 21. januar 2024
HVOR: Jasminvej 16, 7700 Thisted


Repair Cafe Thisted Øst åbner første gang 21. januar 2024

Vi reparerer stort set alt der er gået i stykker – tøj, legetøj, og alt mekanisk og elektronisk. Men vi vil ikke konkurrere med det lokale erhvervsliv, og vi er amatører, så her er nogle eksempler på ting vi normalt IKKE kan hjælpe med:

  • tilrettelser af tøj/oplægning (gå til en syerske)
  • udskiftning af lynlåse (gå til en syerske)
  • svejsning (smed)
  • snedkerarbejde (møbelsnedker)
  • cykler (cykelsmed)
  • ting som kræver autorisation
  • ting som er alt for tidskrævende

Alle reparationer er gratis, men vi har kun værktøjet, så tag selv eventuelle materialer eller reservedele med. Vi kan ikke reparere alt, reparationerne er på eget ansvar, og vi stiller ingen garanti.

Vi kigger på tingene i den rækkefølge de kommer ind. Har vi travlt, fixer vi max. 2 ting pr. person, så vi kan hjælpe så mange som mulig. Vi giver en kop kaffe/te mens du venter.

Har du lyst til at være med?

Vi er stadig på udkig efter “fixere” der er gode til at reparere. Måske kan du sy/strikke, lodde, fikse computere, er Mac ekspert, kan noget med elektronik, smartphones eller noget helt andet. Arbejdet er frivilligt, men du kan til gengæld gøre en god gerning. Det er ikke vigtigt at du kan komme hver gang, vi er så mange at tjansen kan gå lidt på skift. Har du lyst til at være med – eller måske bare høre mere – vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt: kristian.bro3@gmail.com

Indtil Repair Cafe Thisted Øst har deres egen facebookside, kan du følge med på Kristian Bros facebook-profil

I Repair Cafe Thisted Øst har de frivillige hjulpet borgerne med at lave reparationer, der sparer klimaet for så mange kg CO2: