HVORNÅR: Vi mødes den anden lørdag i måneden kl. 13-16
HVOR: Cafe Pyt, Borgbjergsvej 52, 2450 København


Repair Cafe Sydhavn har eksisteret siden marts 2018.

Repair Café er et frivilligt projekt, hvor vi fixer folks ting helt gratis! Vores drøm er at folk får deres ting fixet, i stedet for at smide det ud og købe nyt. Hos os er der sy-station, computer-station, elektronik-station, cykel-station mm. Vi har fixet alt fra tøj til IT, græsslåmaskiner og ventilatorer – så hvad end du har liggende der skulle være i stykker, skal du endelig bare tage med forbi!

Så kom ind til reparations-café hos Café Pyt på Borgbjergsvej 52! Til eventet, vil vi have forskelligt værktøj til rådighed, derfor skal du blot medbringe dig selv, din ‘ting’ og eventuelle reservedele og materialer (skruer, lapper, knapper osv.).
_____

VILKÅR OG BETINGELSER:
Vi må dog understrege at aktiviteter som at lægge bukser op, sy lynlåse i m.m. ikke er en del af vores koncept – dette er en syerskes job, og vi faciliterer kun at reparere mindre skader.

Vi vil – så godt som muligt – forsøge at reparere jeres ting, men kan af samme grund ikke tilbyde en reparationsgaranti. Alle reparationer er altså på eget ansvar.

Undervejs i en reparation, vil der naturligt opstå spørgsmål, og derfor forventes det, at du bliver og er med til reparationen 😉
______

Vi glæder os til du kigger forbi!

MVH
Repair Café Sydhavn

______

ER DU FIXER?? – hvis du kan sy eller fixe elektronik, så skriv til os via facebook og bliv en del af vores glade frivillige-team 🙂

Følg Repair Cafe Sydhavn på facebook