HVORNÅR: Vi mødes den første og tredje lørdag i hver måned kl. 12-16
HVOR: Byens Hus, Hellerupvej 24, 2. sal, 2900 Hellerup


Repair Cafe Hellerup (tidligere Gentofte) har eksisteret siden marts 2018.

Vi holder til i Byens Hus, en tidligere skole som i dag er et fælleshus for borgerne. Vi reparerer stort set alt der er gået i stykker – tøj, legetøj, og alt mekanisk og elektronisk. Men vi vil ikke konkurrere med det lokale erhvervsliv, og vi er amatører, så her er nogle eksempler på ting vi normalt IKKE kan hjælpe med:

  • tilrettelser af tøj/oplægning (gå til en syerske)
  • udskiftning af lynlåse (gå til en syerske)
  • svejsning (smed)
  • snedkerarbejde (møbelsnedker)
  • cykler (cykelsmed)
  • ting som kræver autorisation
  • ting som er alt for tidskrævende

Alle reparationer er gratis, men vi har kun værktøjet, så tag selv eventuelle materialer eller reservedele med. Vi kan ikke reparere alt, reparationerne er på eget ansvar, og vi stiller ingen garanti.
Vi kigger på tingene i den rækkefølge de kommer ind. Har vi travlt, fixer vi max. 2 ting pr. person, så vi kan hjælpe så mange som mulig. Vi giver en kop kaffe/te mens du venter.

Vi er stadig på udkig efter “fixere” der er gode til at reparere. Måske kan du sy/strikke, lodde, fikse computere, er Mac ekspert, kan noget med elektronik, smartphones eller noget helt andet. Arbejdet er frivilligt, men du kan til gengæld gøre en god gerning. Det er ikke vigtigt at du kan komme hver gang, vi er så mange at tjansen kan gå lidt på skift. Har du lyst til at være med – eller måske bare høre mere – vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv besked til os via formularen på vores hjemmeside eller kig forbi.

Se mere på vores hjemmeside eller find os på Facebook.

Kontakt: Via formular

Følg Repair Cafe Hellerup på facebook