HVORNÅR: Den første lørdag i hver måned kl. 12-14
HVOR: Glostrup Bibliotek, Glostrup Bibliotek, Kildevældets Allé 5, 2600 Glostrup

Repair Cafe Glostrup åbnede første gang den 1. juli 2023

Repair Cafe Glostrup holder til på Glostrup Bibliotek. Vi mødes den første lørdag i hver måned. Vores fantastiske frivillige sidder klar til at hjælpe dig med at sy, skrue og lappe dine ting, så de kan få nyt liv.

Alle reparationer er gratis. Men vi har kun værktøj, så tag selv materialer og reservedele med. Vi kan ikke love, at vi kan fikse alt. Men vi vil gerne gøre et forsøg. Vi stiller ingen garanti og reparerer så vidt muligt sammen med dig. Vi giver gerne en kop kaffe/te imens 🙂

Vi er ikke ude på at konkurrere med det lokale erhvervsliv. Så gå til en syerske, hvis du fx skal have lagt nyt tøj op eller tilrettet det og tag fat i en smed, hvis du skal have svejset noget.

Er du selv fiks på fingrene og kunne tænke dig at blive frivillig i Repair Cafe Glostrup, er du meget velkommen. Måske kan du sy/strikke, lodde eller er god til elektronik. Uanset har vi plads til dig. Det er ikke vigtigt at du kan komme hver gang. Vi er allerede en god lille gruppe af frivillige, så vi skiftes lidt.

Kontakt: gron.guide@glostrup.dk

Følg Repair Cafe Glostrup via Glostrup Kommunes facebook

I Repair Cafe Glostrup har de frivillige hjulpet borgerne med at lave reparationer, der sparer klimaet for så mange kg CO2: