HVORNÅR: Vi mødes den anden onsdag i hver måned kl. 15-17
HVOR: Elverdamsvej 206, 4070 Kirke Hyllinge

Repair Cafe Ejby har eksisteret siden august 2021.

Repair Cafe Ejby er stedet hvor ”vi” forsøger at hjælpe dig med at reparere dine defekte ting, med den begrænsning, at de skal kunne bæres ind i lokalet. Og så er servicen GRATIS medmindre der skal bruges reservedele til reparationen.

Vi er en lille flok lokale der med forskellig faglig baggrund, alt fra – elektronik – handymen – til ferm med en symaskine, der vil forsøge at hjælpe dig med at reparere det du kommer med, og dermed spare verden for Co2.
Flere af os er pensionerede, og ofte dem man lige spørger om dét kan repareres eller betale sig at reparere, og ofte kan vi. Vi har børnebørn der kommer med deres punkterede cykler, eller lige skal have justeret gear og bremser. Eller naboen kommer med sin hårtørrer som ikke vil starte, eller har mistet en skrue til en af stængerne på sine briller / solbriller.

Det er ofte småting der får os til at smide ting ud og købe nyt, men det koster i Co2 regnskabet – hver gang. Ved at vi i Repair Cafe Ejby hjælper dig med at reparere og får tingene til at fungerer igen, sparer vi Co2, og det er drivkraften bag projektet.

Det er ikke stedet hvor du blot indleverer din defekte ting og så afhenter den til lukketid, du er selv med til at udføre og lære. Det er f.eks. ikke svært at lappe en cykel selv, når man lige har været i kløerne på en af vores fixere, og set og prøvet hvad der skal til for at få succes med lapningen.

Det er ikke alt vi kan reparere, men vi vil prøve, og skal der bruges reservedele, er det noget du selv skal anskaffe, men også dét vil vi være behjælpelige med. Er vi ikke i stand til at fixe dét du kommer med, vil vi vejlede dig om hvad der kan gøres.

Er du i tvivl om så skriv en besked via facebook eller kom forbi, så vi kan se om det er noget vi kan hjælpe med eller ej.

Følg Repair Cafe Ejby på facebook

De bedste hilsner
Fixerne
Repair Cafe Ejby