HVORNÅR: Anden eller tredje onsdag i måneden (se kalender) kl 13 – 17

HVOR: Aalestrup Bibliotek, Knabergården 4, 9620 Aalestrup

Kontakt: nchr@vesthimmerland.dk

Giv dine gamle sager nyt liv i reparationscaféen
Har dine yndlingsbukser fået et hul på knæet, har dit cykeldæk mistet luften, eller trænger din lampe til en ny ledning?

Så kan du hente hjælp hos de frivillige i reparationscaféen, som er et samarbejde mellem biblioteket, De grønne og Jydeværkstedet.

De frivillige har hænderne skruet godt på og står klar til at hjælpe dig efter bedste evne, så de gode gamle sager bliver skånet for en for tidlig skraldespandsdød.

Reparationscaféen er et fællesskabsdrevet reparationsværksted, hvor frivillige hjælper med at redde alt lige fra tøj til brødristere og dermed reducerer affald og forbrug til gavn for den grønne omstilling.

De frivillige kan ikke garantere, at de kan alt, men står klar til at gøre et ihærdigt forsøg.

Biblioteket sørger for kaffe og lidt sødt til alle, som søger reparationshjælp og dermed slår et slag for at tøjet og tingene får en længere levetid.

Reparationscafeen på Aalestrup Bibliotek har eksisteret siden 11. oktober 2023. Medlem af Repair cafe Danmark siden 2. april 2024.

I Repair Cafe Aalestrup har de frivillige hjulpet borgerne med at lave reparationer, der sparer klimaet for så mange kg CO2: