Brevhilsen fra Repair Cafe Ejby

Vi har modtaget følgende brevhilsen fra Repair Cafe Ejby, som vi gerne vil dele med dig.

Repair Cafe Ejby takker for LB Foreningen for støtten

Vi i Repair Café Ejby vil gerne sige tusinde tak for donationen fra Lærerstandens Brandforsikring, som har betydet, at vi har fået væsentlig bedre arbejdsbetingelser.

Vores Repair Café holder til i en høj kælder på en skole, hvor belysningen ikke er optimal. Med de 3 nye arbejdslamper vi har fået, er arbejdsbetingelserne blevet væsentlig bedre.

Vi har også købt en god brugt symaskine, som står til rådighed især for brugerne. Indtil vi fik denne symaskine har syfixerene medbragt deres egne maskiner, så det er rart, at vi ved, at der er altid er en til rådighed for brugerne.

Endelig har vores cykelfixere fået et rigtig godt cykelstativ, som gør reparation af cykler væsentlig nemmere og dertil en pandelampe, som også er en stor hjælp en den lidt sparsomme belysning.

Endelig har vi fået “klodsekasser” til sortering af vores værktøj samt en ny kuffertvægt, da den tidligere desværre var bortkommet. Vi er meget glade og taknemmelige for de hjælpemidler vil har fået, som er en stor hjælp i vores arbejde.

Du kan besøge Repair Cafe Ejby den anden onsdag i hver måned – du finder dem i Bramsnæsvigskolen. (ind på P-pladsen og ned i hjørnet). Du kan også følge Repair Cafe Ejby via deres facebook