Repair Cafe Brønshøj på udlugt

Indsendt af Arne Skov, Repair Cafe Brønshøj

Lørdag den 14. januar havde Københavns Kommune og Røde Kors Hovedstaden inviteret alle nye og kommende pensionister til en gigantisk messe i Øksnehallen – Mere Fri Tid – Flere muligheder: 70 organisationer fortalte om hvordan de hungrer efter frivillig arbejdskraft.

Der var gang i både snakketøj og skruetrækker ved Repair Café standen.

Repair cafe Brønshøj havde sammen med Repair Cafe Valby bemandet en pop-up repair cafe, der tilbød hjælp til at reparere din røremaskine, CD-afspiller, toilethylde, stavblender, lyskæde, legetøjs-tinsoldat der ikke længere slår på tromme eller andet som ville være næsten så god som ny – når bare den lige bliver fikset.

Der var gang i både snakketøj og skruetrækker ved Repair Café standen.
Pilegården stillede transportmiddel til rådighed til værktøj, bannere, m.v., men rugbrødsmotoren måtte Arne Skov selv levere.

Eneste krav var som sædvanligt, at det skulle være noget, der kunne være på vores bord og at alternativet til reparation ville være at smide det ud; Dog ikke smartphones, da der er mange i København der gør det. Nåe ja – undtagelsesvis var der ikke mulighed for hjælp til tøjreparationer.

Mandag den 30. januar kl 17 holder Repair Cafe Brønshøj igen åbent i Pilegården, hvor alle er velkomne til at få gratis hjælp til deres reparationer eller til at få mere at vide om muligheden for at blive en del af reparations-fællesskabet.