HVORNÅR: Vi mødes den sidste mandag i måneden kl. 17.15-19.00
HVOR: Pilegårdens Café, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj


Repair Cafe Brønshøj har eksisteret siden februar 2018.

I Kulturhuset Pilegårdens Café kan man den sidste mandag i hver måned (undtagen juni, juli, december) dukke op i tidsrummet kl. 17.15-19.00 med ting til reparation. Vi har altid minimum 4 hjælpere til rådighed som har ekspertise indenfor syning, elektronik og indimellem har vi en computer-ekspert til rådighed også. Der vil i facebook-eventet altid stå, hvilke slags reparationer man kan få lavet de pågældende datoer.

Vi anbefaler, at du kommer så tidligt som muligt og at du max. har to ting med til reparation. Vi kan ikke garantere, at vi kan nå alle, men vi har gode erfaringer med at det plejer at gå op.

Eksempler på reparationer: Elværktøj, lamper, tøj, tasker, legetøj, mekaniske sager, haveredskaber, simpel elektronik og computerproblemer i nogen udstrækning.

Vi reparerer ikke mobiltelefoner, men kan godt hjælpe med fastnet-telefoner i nogle tilfælde.

Det er ganske gratis, men du skal selv medbringe eventuelle reservedele. Man kan naturligvis få hjælp til at afgøre, hvilke reservedele man skal købe i reparationscaféen. Al reparation er på eget ansvar.

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så kom forbi – så kigger vi på det.

Har du yderligere spørgsmål eller kunne du tænke dig at være frivillig, så kontakt Mette Bøgelund på 27156843 eller metteb@kk.dk

Følg Repair Cafe Brønshøj via Kulturhuset Pilegården på facebook