Værkstedet er åbent for alle, som vil have hjælpe med alskens reparationer, så tingene kan få et længere liv. Ofte kan vi lave reparationer uden udgifter for dig, men andre gange er der brug for at købe en reservedel.

Vi kan hjælpe med lidt af hvert og har hjulpet med at reparere alt fra støvsugere, musikanlæg og køkkenmaskiner, til cykler, møbler og alt mulig andet. Vi har værktøj, men ikke nødvendigvis reservedele. Det er gratis at få hjælp til reparation, og vi reparerer så vidt muligt sammen med dig.

Hvornår: Hver torsdag kl 15-18

Hvor: Villavej 1 F, 8870 Langå – parkering ved Langå Kulturhus

Vær med – kom forbi os se værkstedet!

På Værkstedet møder du en gruppe mænd, som har forladt arbejdsmarkedet og som arbejder frivilligt. Vi har altid palads til nye frivillige, som ønsker at bidrage til aktiviteterne på værkstedet. 

Kig ind til os om torsdagen, uanset om du ønsker hjælp eller rådgivning om en reparation, overvejer at blive frivillig på værkstedet eller hvis du blot har lyst til at se hvad vi laver.

Har du spørgsmål, så kom forbi eller skriv/ring til os.

De grønne værksteder er partnere med Repair Café Danmark, og værkstederne er også tilknyttet som en Repair café. I værkstederne er der dels reparations-aktiviteter hver uge, dels har de enkelte værksteder forskellige aktiviteter, bl.a. byggeprojekter med genbrugstræ, samarbejde med genbrugspladser og vejledning om energibesparelser. Det er de frivillige som bestemmer aktiviteter – og altid med afsæt i værkstedet og en fælles interesse for reparationer, genbrug, genanvendelse og natur.