Bestyrelsen til Fix Fest i Berlin

Her i weekenden var 4 af vores bestyrelsesmedlemmer til Fix Fest i Berlin. Fix Fest er en Europæisk konference som samler folk, for at dele tanker og viden om den voksende reparations bevægelse i Europa. Konferencen var åben for aktivister, entreprenører, forskere og alle former for reparations initiativer – her i blandt Repair Cafeer. Alle havde vi samme formål, nemlig at forme en mere bæredygtig fremtid.

Blandt talerne var Kyle Wiens som er medstifter af den amerikanske reparationsplatform ifixit, Chloé Mikolajczak fra Restart Project om involveringen i den Europæiske The Right To Repair kampagne, Niko Paech (tysk økonom) som talte om The Post-growth Economy og Heike Weber (professor på Technische Universität Berlin) som forsker i “Renaissance of Repairing”.
Det var en super spændende konference og vi fik helt klart skabt en masse nye kontakter fra de andre europæiske lande. Vi vil sammen arbejde på at få skabt nye Europæiske standarder i forhold til lovgivning, bl.a. så produkter produceres så det er muligt at åbne dem, reparere dem og udskifte reservedele. Sammen er vi stærkere!

Tilbage i 2017 samledes mere end 200 mennesker til den første Fix Fest i London. Hvor skal det næste europæiske event afholdes? Mon der kan samles penge til at det bliver København?